Officiële opening Huis van de Wijk Zuidwijk-Pendrecht

27-01-2017

Op woensdagmiddag 15 februari 2017 wordt het Huis van de Wijk aan de Slinge 250 in Rotterdam Zuidwijk-Pendrecht op een feestelijke wijze geopend. De medewerkers van DOCK hebben samen hard gewerkt om van het pand een plek te maken waar iedereen zich thuis voelt.

Onthulling naam van het Huis van de Wijk
DOCK heeft de bewoners meteen vanaf het begin bij de opening van het Huis van de Wijk betrokken. Door middel van een prijsvraag konden de bewoners meedenken over de naam van het Huis van de Wijk. Dhr. Tol, voorzitter van de gebiedscommissie, opent het pand officieel om 16.00 uur en onthult dan de winnende naam.

Activiteiten
DOCK beheert het Huis van de Wijk. Ook de bibliotheek bevindt zich in het Huis van de Wijk. Alle huidige activiteiten zoals onder andere Yoga, Ouderengym, Klaverjassen, Aquarellen, Spelletjesmiddag en de Crea Club hebben hun onderdak gevonden op de nieuwe locatie. Tijdens de officiële opening vinden er allerlei activiteiten en workshops plaats. Zo worden ook de tekeningen van kinderen die mee hebben gedaan aan de tekenwedstrijd tentoongesteld en kunt u een optreden van het Opera koor bijwonen.

Komt u ook een kijkje nemen?
Buurtbewoners, netwerkpartners en belangstellenden zijn van harte welkom bij de opening!

DSC_0938 DSC_0935

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden