Terugblik op het nieuwjaarsfeestje van DOCK in Slotervaart

05-01-2017

Nu bijna een week geleden dat het nieuwjaarsfeestje ‘Lekker los!’ georganiseerd werd in Amsterdam Nieuw-West, Slotervaart. Een samenwerking tussen DOCK, DIBsports en stadsdeel Nieuw-West die samen voor een knallende afsluiting van het jaar 2016 hebben gezorgd.

Voordat we het nieuwe jaar in gingen wilden we graag nog samen met de jongeren dit jaar op een sportieve en feestelijke manier afsluiten. De dag begon voetbaltoernooien die onder begeleiding van DIBsports georganiseerd werd. Na dit sportieve gedeelte kon het feest pas echt beginnen!

Ruim 100 jongeren waren op het feest aanwezig om lekker los te gaan op de muzieksetjes van DJ Fadoua. Daarnaast hebben de jongeren mee gedaan met een bingo spel, waarbij de jongeren kans maakten op verschillende prijzen. Ook hebben de jongeren samen met de jongerenwerkers voor zelfgemaakte oliebollen en andere hapjes gezorgd. Verder is iedereen lekker los gegaan en hebben we ook genoten van de dansshows en natuurlijk ook van de vuurwerkshow.

We vonden het een leuke en geslaagde afsluiting van het jaar. Daarvoor willen we graag DIBsports, stadsdeel Nieuw-West, Streetcornerwork, maar zeker ook alle jongeren bedanken die ons hebben meegeholpen en die aanwezig waren om dit feest te laten slagen!

Hieronder een kleine sfeerschets van het nieuwjaarsfeestje;

img_8534 img_8535 img_8542 img_8543 img_8546 img_8632

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden