Opening Huis van de Wijk Het Middelpunt groot succes!

16-02-2017

De opkomst bij de opening van Huis van de Wijk Het Middelpunt in Zuidwijk-Pendrecht was indrukwekkend. Na toespraken van onder andere Danielle Bazen (manager DOCK Charlois), Ronald Tol (voorzitter van de gebiedscommissie Rotterdam Charlois) en Theo Kemperman (directeur/bestuurder Bibliotheek Rotterdam) werden alle mensen die hard hebben gewerkt om van dit Huis van de Wijk een plek te maken waar iedereen zich thuis voelt, in het zonnetje gezet.

Onthulling
Alle bewoners en partners verzamelden zich buiten voor de toespraak van de voorzitter van de gebiedscommissie Ronald Tol. Daar vond de onthulling van de naam van het Huis van de Wijk plaats. Bewoners van Zuidwijk en Pendrecht konden middels een prijsvraag meedenken over de naam van het pand. Buurtbewoner Anneke van Kessel was de gelukkige en won een mooie bos bloemen. Na de toespraak ging iedereen naar binnen voor een hapje en een drankje. Iedereen kon op eigen gelegenheid rondlopen en genieten van een daverend optreden van het Opera Koor of meedoen aan een van de workshops en activiteiten.

Activiteiten
De huiskamer en biljartkamer zijn 5 dagen  in de week open van 9.00-16.30 uur (maandag t/m vrijdag). Op die dagen is van 12.00-13.00 de huiskamer gesloten i.v.m. de lunch van vrijwilligers. Actuele informatie over de activiteiten kunt u vinden in het weekprogramma op www.agendacharlois.nl.

Medewerkers en vrijwilligers van DOCK, TOS, en de Bibliotheek Rotterdam staan voortaan voor u klaar in Huis van de Wijk Het Middelpunt.

P1000494 P1000516 P1000483P1000488

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden