Senioren in beweging

20-02-2017

Onverwacht viel een activiteit uit en spontaan bood onze vrijwilligster Noor aan om samen bewegingsoefeningen te doen. Noor liet als een ware docent de groep zien welke bewegingen ze het beste konden maken. De senioren genoten enorm van Noors relaxte manier van bewegen tijdens deze geimproficeerde activiteit. Activiteitencentrum Reel, Tussen de Bogen 16, Amsterdam Centrum.

 

20170220_140608_resized20170220_142704_resized
Meer informative ook: www.facebook.nl/claverhuis

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden