Terugblik Nieuwjaarsfestijn AC Reel

17-02-2017

Woensdag 25 januari is er een nieuwjaarsfestijn georganiseerd met het thema “tunnelvisie”. Dit was tegelijkertijd de aftrap van het project “Verbetering toegankelijkheid AC Reel”.De tunnelIedeeen van de bewoners

DOCK wil graag dat de buurt meedenkt, meepraat en bijdraagt aan de toegankelijkheid van Reel. Het gaat hier in het bijzonder om de tunnel naast Reel. Deze wordt door velen beschouwd als niet prettig, onveilig, vies en donker. We hebben bezoekers en deelnemers deze avond en afgelopen weken gesproken om te onderzoeken wat voor verbeter mogelijkheden er kunnen zijn van de ingang zelf en het buiten terrein van Reel (weggeefkast, plantenbakken, fietsen, verlichting enz.)

Dat heeft veel reacties opgeleverd !!!

De aftrap is er …. een begin om met elkaar (bewoners , ondernemers uit de buurt, de jongeren, de kinderen en het stadsdeel) plannen uit te werken.

Komende weken gaan we aan de slag met initiatieven en verbeterpunten. Allemaal met als doel om de toegang van / naar Reel aantrekkelijk, veilig , gezellig en voor / van de buurt te maken.

In AC Reel hangen deze suggesties en ideeën in de activiteitenruimte. Wilt u informatie deelnemen in de werkgroep. Neem contact met ons op reel@dock.nl

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden