Veel aanloop bij Checkpoint Alexander

22-02-2017

foto flyer

In november 2016 zijn DOCK/Buurtwerk gestart met Checkpoint Alexander.

Inmiddels hebben we samen met medewerkers van de Wijkteams en vrijwilligers al ruim honderd bewoners van Rotterdam Prins Alexander geholpen met het ordenen van en beantwoorden van vragen over administratie, brieven, aanvragen DigID, opstellen CV, sollicitatiebrieven etc. etc. We gaan ook op andere plekken starten.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden