Vrijwilliger gezocht: kok verse soep

13-02-2017

In Activiteitencentrum Reel (Tussen de Bogen 16) kunnen eens per maand bewoners terecht voor een heerlijke kop soep. Deze activiteit is enorm populair in de buurt, belangrijk dus dat die doorgaat en dat hangt dan weer af of er vrijwilligers zijn die soep willen koken.

Reel is op zoek naar vrijwilligers om soep te koken voor buurtbewoners.  Interesse? Neem contact op!

0001

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden