Werkbezoek van welzijnsorganisatie Wellzo

02-02-2017

Vorige week donderdag hebben we een werkbezoek gehad van de welzijnsorganisatie Wellzo uit Leeuwaarden. Een leerzame dag waarbij we de jongerenwerkers uit Leeuwaarden kennis hebben laten maken met een aantal van onze activiteiten zoals de Flying Dockerzz, het Jongerenplatform en Projectzz. Maar hier blijft het niet bij! Volgende week is het onze beurt om een bezoekje te brengen in Leeuwaarden om meer te weten te komen over de werkwijze van de jongerenwerkers in Leeuwaarden.

IMG_3874 IMG_3875 IMG_3877 IMG_3870

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden