Voel Je Fit Week in de Boomsspijker

03-03-2017

Komende week – 6 tot en met 10 maart – is de Boomsspijker het middelpunt van de Voel Je Fit Week en dan vooral voor mensen die zich misschien even iets minder fit voelen. Mensen die al fit zijn en nog fitter willen worden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Het motto is:
een weekje Boomsspijker (aan de Recht Boomssloot 52), en je zit weer een stuk lekkerder in je vel.

Voel je fit week De Boomsspijker-page-001

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden