Geslaagde opening van het Huis van de Wijk Berkelplein!

28-03-2017

Op woensdagmiddag 22 maart vond de opening van het Huis van de Wijk Berkeplein in Kralingen plaats. De opkomst was indrukwekkend. Na het openingswoord van Richard Konu (beheerder/jongerencoach) en Rens van Overdam (voorzitter van de gebiedscommissie Kralingen) konden buurtbewoners op eigen gelegenheid rondlopen en meedoen aan verschillende workshops en activiteiten in en rondom het Huis van de Wijk.

De sfeer was buitengewoon gezellig. Het mooie weer droeg hier nog eens extra aan bij. Kinderen deden mee aan diverse spelletjes op het plein en ouders genoten van lekkere hapjes, gemaakt door en voor bewoners.

U bent van harte welkom in het Huis van de Wijk Berkelplein! Actuele informatie over de activiteiten kunt u vinden in de activiteitenkalender en in het weekprogramma op http://www.agendakralingencrooswijk.nl.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het Huis van de Wijk, neem dan contact op met Richard Konu via rkonu@dock.nl of 06-42647113.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden