Jongereninloop bij Muziekcentrum N201

20-03-2017

Vanaf dinsdag 21 maart 2017 start DOCK Aalsmeer met de jongereninloop bij N201. Jongeren uit Aalsmeer dorp en omgeving, mogen bij N201 hun eigen activiteiten opzetten met Ideazz of Projectzz. Daarnaast gaat DOCK Aalsmeer met N201 en Cultuurpunt samenwerken om diverse workshops te organiseren voor jongeren uit Aalsmeer. Uiteraard is er ook gelegenheid om lekker televisie te kijken, biljarten of gewoon te chillen. De jongereninloop zijn voor jongeren van 15 jaar t/m 23 jaar.

We zijn open van 19:00 uur tot 22:00 uur. Bekijk de flyer voor meer info.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden