Theateravond Credits

21-03-2017

Uit onderzoek blijkt dat iets meer dan 1 op de 10 jongeren regelmatig geld tekort komt. Jongeren zien geld vooral als een middel om leuke dingen te doen. Ouders spelen een essentiële rol in de financiële opvoeding van hun kind. Daarom biedt Studiezalen in samenwerking met DOCK en Delta Lloyd Foundation de thema-avond Credits aan, gericht op communicatie tussen ouders en hun pubers over geld.

Voorkomen van verwengedrag
Het verlangen naar spullen, erbij horen. Er zijn genoeg redenen voor jouw puber om te denken: ‘Ik voel me beter als ik deze schoenen aan heb.’ Hoe laat je jouw kind zelf over besteding nadenken en wat geef je hem mee voordat hij op zijn achttiende z’n eigen geld moet beheren?

Over PlayBack
Onder leiding van een gespreksleider met veel kennis over dit thema onderzoekt PlayBack wat het effect is van verschillende opvoedstijlen en keuzes op het gedrag van weerbarstige pubers. PlayBack werkte voor ‘Credits en Rijk’ samen met het Nibud, Wijzer in Geldzaken en Lef!

Meld je aan
Hierbij nodigen we u van harte uit om de theateravond Credits bij te wonen. Deze vindt plaats op woensdag 29 maart van 18:00 uur tot 20:00. De locatie is de Huizingaschool, Jacob Geelstraat 42. Er zijn geen kosten verbonden aan de avond.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: Karima Aouled, kaouled@dock.nl of Hossain Addaudi, haddaudi@dock.nl

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden