Voorlichting Harddrugs

15-03-2017

Afgelopen vrijdag heeft DOCK in samenwerking met Jellinek een voorlichting georganiseerd voor de jongeren uit Slotervaart. Het thema van de avond was het roken van shisha en sigaretten. Een druk bezochte avond waar maar liefst 23 jongeren op af kwamen. Na de voorlichting hadden de jongeren nog de mogelijkheid om verder in gesprek te gaan met Jelliner voor meer informatie over het thema.

Er zullen nog twee voorlichtingen georganiseerd worden op de vrijdag 17 & 24 maart (17:00 – 18:00 uur). Wil je meer te weten komen over de gevolgen en risico’s van harddrugs? Kom dan naar ons jongerencentrum Tickel, Johan Jongkindstraat 147.

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden