Voorlichting Jellinek: Alcohol & Softdrugs

29-03-2017

Op vrijdag 17 en 24 maart heeft DOCK in samenwerking met Jellinek voorlichtingen georganiseerd over het gebruik van alcohol en softdrugs. Twee thema’s die erg interessant gevonden werden door onze jongeren. Dat bleek uit het feit dat deze voorlichtingen druk bezocht werd. Elk editie waren er maar liefst 25 tot 30 jongeren aanwezig. We vonden het een zeer fijne samenwerking! We willen Jellinek van harte bedanken, maar zeker ook de jongeren voor hun aanwezigheid en inzet op deze avonden.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden