workshop rondkomen met inkomen

14-03-2017

Soms neemt het leven een heel andere wending; je verliest je baan, ligt in scheiding, hebt een onverkoopbaar huis. Hoe voorkom je  financiële problemen?

Steeds meer mensen leven van een krappe beurs. Zij moeten elk dubbeltje omdraaien of weten niet hoe ze de maand moeten rondkomen. Dat valt niet mee. Een leuk leven kost geld en als je niet veel te besteden hebt, is er steeds minder mogelijk.
Nadenken over inkomsten en uitgaven op korte en lange termijn en het maken van financiële keuzes is belangrijk. Hoe kun je rondkomen van je inkomen? Informatie en voorlichting over hoe je aan het einde van de maand geld over kunt houden, kan hierbij helpen.

Informatieavond
Het Badhuis organiseert op dinsdagavond 21 maart, in samenwerking met Team Preventie gemeente Haarlem en het Sociaal Wijkteam Zuidwest, een informatieavond vol tips en trucs.

Inloop 19:30 uur, aanvang 20:00 uur in het Badhuis op het Leidseplein in Haarlem. Aanmelden is niet noodzakelijk. Koffie en thee staan voor u klaar.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden