Eerste Snuffelmarkt van 2017 in Het Claverhuis zeer succesvol!

20-03-2017

Zaterdag 18 maart vond de eerste editie van de snuffelmarkt plaats in Het Claverhuis. Veel buurtbewoners genoten zichtbaar van de gezellige dag. De verkoop van ambachtelijk vervaardigde en tweedehands spullen verliep volgens de verkopers naar wens.

Maar dit keer waren wij ook droevig, want we kregen te horen dat onze verkoper van marktkraam 5 een week eerder was overleden. Wij hebben een herdenkingskaarsje op haar kraam aangestoken. Wij wensen de familie heel veel sterke in deze moeilijke tijd.

De volgende Snuffelmarkt is op zaterdag 24 juni van 11.00 tot 15.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden