Nieuw! De Boodschappenbus Haarlem Noord-Noord!

14-04-2017

Nieuw in Haarlem Noord-Noord “De Boodschappenbus”! Voor mensen voor wie de afstand naar de winkel te groot is, biedt De Buurtwinkel nu de Boodschappenbus. De bus haalt u thuis op en rijdt u naar het Winkelcentrum Marsmanplein. Daar kunt u zelf uw boodschappen doen. SIG cliënten van De Buurtwinkel kunnen u helpen in de winkel of met het sjouwen van uw zware tassen. Na een kop koffie of thee in De Buurtwinkel wordt u met uw boodschappen weer thuis gebracht.

Op zaterdag 15 april wordt de nieuwe boodschappenbus om 12.15 uur feestelijk gestart tijdens het Paasfeest op het Marsmanplein.

Op dinsdag 18 april gaan wij de eerste mensen ophalen en vanaf deze datum rijden wij elke dinsdag tussen 10 -14 uur.

De bus rijd in Haarlem Noord-Noord: Grens Jan Gijzenkade én Spaarndam

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden