Nieuwe folder Jongerenwerk Amsterdam Noord

13-04-2017

Vers van de pers, de nieuwe folder Jongerenwerk Amsterdam Noord 2017 is uit. Met als titel ‘The road to succes is always under construction’. Een mooi boekje met het activiteitenpakket van de locaties in Amsterdam Noord. In de nieuwe folder staat uitgelegd via welke wegen de jongeren hun mogelijkheden en talenten kunnen verkennen en ontdekken.

 

 

Ander nieuws

Contactpersonen

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden