Donderdag 20 april: in gesprek over de oorlog

14-04-2017

Op donderdag 20 april gaan bewoners uit Schiebroek met kinderen van groep 7 van de Goede Herderschool Rotterdam in gesprek over de oorlog. We praten over saamhorigheid, onmacht, angst en veerkracht,
terwijl we proeven van kleine hapjes en met anderen genieten van een Oranjebittertje. Wilt u ervaringen delen, luisteren naar de verhalen van anderen of meedoen met een quiz over o.a bevrijdingsliedjes? Dan bent u van harte welkom! Vrijwilligers van de Vereniging Keep Them Rolling zijn in de tuin aanwezig met oude militaire voertuigen.

Donderdag 20 april van 13.30 – 16.00 uur in Huis van de Wijk Schiehoven.

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden