Pilot workshop belastingaangifte

20-04-2017

Deze maand april hebben de Sociaal Raadslieden en Formulierenbrigade van DOCK-Haarlem in samenwerking met de bibliotheek Zuid-Kennemerland een workshop over het doen van belastingaangifte georganiseerd. Het ging hier om een eerste kleinschalige pilot. De gedachte achter de workshop is dat het beter is dat mensen leren hoe ze zelf hun belastingaangifte kunnen doen, dan dat ze ieder jaar hiervoor hulp moeten vragen van de Formulierenbrigade. De deelnemers aan de workshop waren tevreden over de aanpak, zodat dit in 2018 zeker een vervolg gaat krijgen.

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden