Presentatie Sociaal Wijkteam Haarlem

05-04-2017

Op woensdag 19 april wordt er van 16.00 uur tot 17.30 uur in Wijkcentrum De Ringvaart een presentatie gegeven van het Sociaal Wijkteam Haarlem. Wethouder Sociale Zaken en coördinatie Sociaal Domein Joyce Langenacker gaat met medewerkers van het Sociaal Wijkteam en het publiek in gesprek over het doel en de functie van het Sociaal Wijkteam. De bijeenkomst wordt afgesloten met een optreden van Hakim.

Het Sociaal Wijkteam
Per 1 maart 2017 zijn het Sociaal Wijkteam Haarlem en Loket Haarlem samengegaan. Er wordt nu in elke wijk in één team informatie, advies en ondersteuning gegeven op het gebied van werk, inkomen, wonen, welzijn en zorg. Maatschappelijk dienstverleners en welzijnswerkers van DOCK-Haarlem werken in de wijkteams samen met medewerkers van andere hulp- en welzijnsorganisaties en de gemeente Haarlem.

Voor meer informatie over het Sociaal Wijkteam Haarlem en de bereikbaarheid van het team in uw wijk kunt u terecht op de website van het Sociaal Wijkteam.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden