Uitje naar Theater Walhalla

14-04-2017

Uitje naar Theater Walhalla in samenwerking met de Leef je Uit Foundation.

Dankzij de Leef je Uit Foundation gingen gisteren 70 ouderen en circa 10 vrijwilligers met 2 bussen van Huis van de Wijk Schiehoven naar Theater Walhalla, een uitje georganiseerd in samenwerking met Aafje, Pameijer, Zonnebloem en DOCK. De ouderen kwamen allen uit Hillegersberg-Schiebroek, waarbij enkelen in Aafje Schiehoven wonen. In Huis van de Wijk Schiehoven werden de mensen allereerst opgevangen met koffie en thee, verzorgd door vrijwilligers van onder andere de Zonnebloem en Pameijer.

De rit werd een leuke site-seeing waarbij de chauffeur vertelde over allerlei wetenswaardigheden over de gebouwen in de stad.

Bij Theater Walhalla aangekomen werden de buurtbewoners getrakteerd op een heerlijke lunch met onder andere lekkernijen uit de lokale omgeving. Tijdens de lunch kon men elkaar wat beter leren kennen.

Daarna begon het theater stuk. Een cabaretvoorstelling van De Tunes dat 3 kwartier duurde. Vol enthousiasme zongen en bewogen de bewoners met de oudhollandse liedjes mee.

Na de voorstelling konden de mensen nog nagenieten van koffie en thee en wat lekkers erbij.

Moe maar voldaan gingen de bewoners met de 2 bussen terug naar Huis van de Wijk Schiehoven waar ze tot slot nog een ‘goodiebag’ mee neer huis kregen als herinnering van een zeer geslaagde dag.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden