Voorjaarsmarkt Asserweg – Donkersingel

30-04-2017

De wijkambassadeurs Schiebroek-Zuid organiseren op zaterdag 20 mei een voorjaarsmarkt voor jong & oud, kinderen en volwassenen.

Met onder andere de Dansgroep Schiebroek-Zuid, zang, een kindermarkt, kledingruil, muziek, Oud-Hollandsche spellen, bingo, popcorn & suikerspin, sport & spel, karaoke, schminken en hapjes uit diverse landen. Plus, een infomarkt met Skibroek, Vraagwijzer Hillegersberg-Schiebroek, Vrijwilligerswerk Rotterdam, de Kluskanjers, Stadslandbouw, Stadsbeheer, DOCK Hillegersberg-Schiebroek en meer..

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden