Workshop ‘gezonde traktaties’ op basisschool de Loep

26-04-2017

Op 31 mei organiseert DOCK in samenwerking met basisschool de Loep de workshop ‘gezonde traktaties’. De workshop wordt aangeboden op basisschool de Loep in Schiedam Groenoord tijdens een Recorddag. Tijdens deze dag bieden we vanuit de WijkSportvereniging diverse sport- en spel activiteiten aan.  Aangezien de school veel doet aan gezond leven en bewegen ontstond het idee om een workshop voor ouders en kinderen te verzorgen.

De workshop heeft los van het vergroten van de ouderbetrokkenheid voor de school het volgende doel: ouders en kinderen enthousiasmeren en bewust maken van de positieve effecten van gezond leven en hoe ouders gezonde traktaties maken zonder dat het al te veel geld, tijd en moeite kost.

De workshop begint om 12.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Tijdens deze workshop besteden we aandacht aan wat gezonde traktaties zijn, bijhehorende tips, een quiz over gezonde voeding en belangrijk informatie over gezonde voeding.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden