De Kralingse Speelstraat

15-05-2017

Het afgelopen jaar heeft het winkelgebied rondom de Vlietlaan in Kralingen-West een grote opknapbeurt gekregen. Inmiddels zijn de werkzaamheden klaar. Daarom wordt op zaterdag 20 mei een groot feest georganiseerd.

Op deze dag verandert de Vlietlaan, het parkeerterrein aan de Weteringstraat en de Frits Ruysstraat in een groot feestterrein waar voor iedereen wat te doen en te beleven is.

De Kralingse Speelstraat
Speciaal voor de kinderen organiseert DOCK op deze dag de Kralingse Speelstraat, een grote speelstraatdag voor alle kinderen uit de wijk. Deze dag staat in het teken van schminken, springkussens, levensgroot Jenga, twister, emmer drummen, stoepkrijten en nog veel meer leuke activiteiten.

Deze dag is mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, Woonstad Rotterdam, RET, Alliantie Middelpunt en DOCK.

Flyer openingsfeest 20 mei 2017

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden