Ladies night in de Ringvaart

12-05-2017

Zin in een gezellig avondje zonder man en kinderen? Kom dan naar de multiculturele vrouwenavond op vrijdag 19 mei in wijkcentrum de Ringvaart. Deze avond staat gezelligheid centraal en kunt u letterlijk en figuurlijk proeven van verschillende culturen. Iedereen is welkom, mits je een vrouw bent! Meer informatie kunt u vinden op de onderstaande flyer. Tot vrijdag 19 mei!

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden