Metamorfose Witte Boei

08-05-2017

Huis van de Buurt de Witte Boei wordt momenteel verbouwd. Dat is aan de buitenkant duidelijk te zien. De oude entree verdwijnt aan de straatkant en de nieuwe komt aan de kant van de speelplaats. Ook binnen wordt veel vernieuwd. De doorloop wordt aangepast, de receptie en de bar worden verplaatst en de huidige ruimte aan de voorkant krijgt een andere functie.

Dit alles wordt ingericht met nieuwe verfkleuren, nieuwe tafels, gordijnen, etc. Al met al ondergaat de Witte Boei zowel binnen als buiten een behoorlijke metamorfose. De verwachting is dat alles in de 2e week van juni klaar is. Zodra de verbouwing is afgerond vindt een feestelijke heropening plaats. De datum van het heropeningsfeest wordt nog bekend gemaakt.

Bent u nieuwsgierig naar de vorderingen van de verbouwing dan bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Ook als u wilt meehelpen. Bijvoorbeeld met het ophangen van gordijnrails en gordijnen, het afschilderen van de wanden, het monteren van nieuwe stoelen, ophalen van een meubels en het ophangen van lampenkappen. Of misschien heeft u goede ideeën voor de beplanting binnen en rondom de Witte Boei. Wilt u graag meehelpen of wilt u meer weten over de vernieuwingen van de Witte Boei dan kunt u contact opnemen met Naima Chekhchar (Nchekhchar@dock.nl) of Marieke van Ouwerkerk (m.van.ouwerkerk@deverandering.com).

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden