Steun team Pameijer DOCK voor de Roparun 2017!

16-05-2017

DOCK doet mee aan de Roparun. Samen met Pameijer zijn wij Team60 Pameijer DOCK. De Roparun is een uniek loopevenement van meer dan 500 km van Parijs én Hamburg naar Rotterdam, waarbij teams op sportieve wijze een geweldige prestatie leveren om geld in te zamelen. Geld voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Pameijer DOCK Team 60 doet in 2017 voor de elfde keer mee! De start is op 3 juni in Parijs en eindigt op 5 juni op de Coolsingel!

Steun team Pameijer DOCK en kom naar de georganiseerde dans- en picknickochtend
Heb je zin om helemaal los te gaan op de dansvloer en daarna fris en energiek het weekend in te gaan? Kom dan op zaterdagochtend 27 mei naar de dans- en picknickochtend bij het MAASpodium in Rotterdam! Iedereen is van harte welkom; kom met je vrienden, collega’s en je gezin voor het goede doel naar deze fantastische locatie. Reserveer wel je kaartje op www.roparunteam60.nl.

Voor de liefhebbers geeft dansdocent Ron Hagendoorn een 5Ritmes dansworkshop. Er is plek voor 100 deelnemers. Daarna zorgt DJ da Yunfa voor spinning, sparkling dance energy in de foyer van het MAASpodium. Zit je liever op een kleedje in het gras met een picknick van verse producten uit de regio, verzorgd door Rechtstreex? Dat kan ook! En voor de kleintjes zijn er ook allerlei activiteiten te doen.

Doe je mee aan de picknick? Reserveer dan uiterlijk maandag 22 mei! Hierna wordt alles bij de boeren van Rechtstreex ingekocht en speciaal voor jou klaargemaakt.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden