Vraagwijzer heeft spreekuur op Vredenoordplein 43

03-05-2017

 

Op donderdag 4 mei start de vraagwijzer-consulenten met het spreekuur op het Vredenoordplein 43.

Wij verwelkomen Ingrid Oehler, Raadsman Michael Koeleman en WMO adviseur Hamid Berrag. Ze zijn elke donderdagochtend aanwezig van 09.00 uur – 12.00 uur.

De VraagWijzer is een gratis loket in gemeente Rotterdam, waar u voor informatie en advies nu ook bij DOCK terecht kunt.

De vraagwijzer biedt ondersteuning en geeft advies op uw vragen.

Heeft u vragen of problemen, bijvoorbeeld met ingewikkelde brieven, juridische kwesties, uw gezondheid of met geld? En komt u er zelf niet uit? Dan kunt u terecht bij ons steunpunt.

Een VraagWijzer-consulent kijkt samen met u wat er precies aan de hand is en bespreekt verschillende mogelijkheden. U bepaalt zelf welke mogelijkheden het beste bij u passen of wat uw familie, vrienden of buren kunnen doen. Als het nodig is maakt de VraagWijzer-consulent een vervolgafspraak met u. Of deze maakt een afspraak voor u met een van de gespecialiseerde collega’s in de VraagWijzer of schakelt het Wijkteam in.

Voor meer informatie ga naar:

http://www.rotterdam.nl/voorziening:vraagwijzer_kralingen_crooswijk_vraagwijzerloketten

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden