Banne Bruist 2017

06-06-2017

Op zondag 10 september 2017 staat het jaarlijks terugkerend evenement Banne Bruist weer op de agenda. Zoals elk jaar verzorgt DOCK het jongerenpodium. Al een aantal maanden is een groep vrijwilligers actief bezig met het organiseren en zijn er al aardig wat acts bekend. Naast bekende artiesten is er ook ruimte voor de jeugd uit Noord op het podium. Als je voor 13 juni 2 tracks opstuurt naar bannebruist2017@gmail.com maak jij kans om ook op het podium te staan.

Een sfeerimpressie van afgelopen jaar hieronder. Daar wil je toch onderdeel van uitmaken!

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden