Ben jij het gezicht van de Netwerk Lounge?

07-06-2017

Over het wijkbedrijf Lage Land

Het Wijkbedrijf Lage Land (Rotterdam Prins Alexander) is een initiatief van DOCK, Buurtwerk, Middin en de Leliezorggroep. Het Wijkbedrijf wil de wijk en haar bewoners sterker en zelfstandiger maken. Onder meer door zorg, welzijn en (lokaal) ondernemerschap met elkaar te verbinden. Het Wijkbedrijf is er voor en door bewoners. Centrale plek in het Wijkbedrijf is de Netwerk Lounge. De opening van de Netwerk Lounge staat gepland voor de eerste week van september.

Het Lage Land in Rotterdam (foto: René Hoeflaak)

Netwerk Lounge

De Netwerk Lounge is het hoofdkwartier van het Wijkbedrijf. Samen en onder één dak met het Wijkrestaurant. Een broedplaats voor lokale ondernemers en actieve bewoners. Een plek die uitdaagt, inspireert om te gaan ondernemen en waar je informatie, talent en kennis brengt en haalt.

Profiel gastheer/gastvrouw

Voor de Netwerk Lounge zijn we op zoek naar een representatieve en gastvrije gastheer/gastvrouw die het leuk vindt om bezoekers te informeren over voorzieningen en bedrijvigheid in de wijk, te verbinden, verder te helpen. etc. etc. Kortom, je bent het gezicht van het Wijkbedrijf en de Netwerk Lounge. Let wel: dit betreft een vrijwilligersfunctie.

Werktijden:

In overleg en afhankelijk van beschikbaarheid. We willen een team formeren met vrijwilligers die minimaal een dagdeel per week beschikbaar zijn.

Contact

Voor vragen of eventuele interesse kunt u contact opnemen middels de onderstaande gegevens

Naam: Rene Hoeflaak

rhoeflaak@dock.nl

Tel:     06-24952309

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden