De Zomercampus gaat weer van start!

27-06-2017

Wat is de Zomercampus?

De gehele maand juli organiseren we activiteiten voor volwassenen in het gebied Feijenoord. Of u nu thuis blijft of op vakantie gaat. Een zomerprogramma vol met workshops, sportieve meetings en nog veel meer leuke, leerzame en interessante activiteiten. Hieronder vindt u het zomerprogramma.

Heeft u vragen over de zomeractiviteiten? Neem dan contact op met onderstaande contactpersoon.

https://www.dock.nl/nieuws/2017/06/de-zomercampus-gaat-weer-van-start/

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden