Heeft u ook zin om te bewegen? Kom dan naar de cursus Beweegmaatjes!

14-06-2017

Woont u in Charlois en zou u graag (wat meer) willen bewegen? Omdat het gezond is, het fijn is om te doen, het energie geeft, u klachten met uw gezondheid krijgt of omdat de dokter zegt dat het goed is? Ook al is de wil er wel, het lukt niet altijd. Het kan zijn dat u niet de financiele middelen heeft, u niet alleen wilt en/of liever samen sport.

Gezellig samen bewegen
Daarom bestaat het project Beweegmaatjes! Bij Beweegmaatjes wordt u gekoppeld aan iemand. U kunt zich opgeven als beweegmaatje of als zoekmaatje. En bewegen kan van alles zijn, zoals:

  • sporten in de sportschool
  • wandelen
  • hardlopen
  • zwemmen
  • voetballen

Noem het maar op! U mag zelf aangeven wat u het liefste doet. U stelt een persoolijk profiel op zodat u altijd wordt gekoppeld aan iemand met dezelfde beweeginteresses.

Cursus Beweegmaatjes
Avant Sanare ondersteunt de beweeg- en zoekmaatjes. In samenwerking met DOCK organiseren zij daarom een tweedaagse middagcursus. Leefstijlcoach Peggy Tolk geeft een cursus voor beweegmaatjes op 20 en 27 juni 2017. Tijdens deze cursus leert u meer over gezond en veilig bewegen, een gezonde leefstijl, persoonlijke motivatie en hoe motiveert u een ander.

De cursus is van 13.00 – 16.oo uur in het Millinxpakhuis aan de Millinxstraat 69 en is geheel gratis.

Wilt u graag meedoen? Geef u dan snel op!
Opgeven kan bij DOCK of bij Avant Sanare. Stuur een e-mail naar secretariaatbeweegmaatjes@avantsanare.nl. Bellen kan ook via 010-4286400. Voor meer informatie klikt u hier.  

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden