Kansrijk knokken voor een baan in Haarlem

30-06-2017

De economie groeit. Het aantal werkzoekenden daalt. Dat is mooi, maar wat als je al lang werkzoekende bent en het je nog niet is gelukt om werk te vinden?
De Kas, een ‘broedplaats’ voor werkzoekenden en startende ondernemers, organiseert op vrijdagmiddag 7 juli een mini-conferentie: ‘Kansrijk knokken voor een baan in Haarlem’.

‘Struggle for a job’
Raymond, Gino, Miad, Miloud, Aleksan en Yonas zijn zes van die werkzoekenden die dolgraag aan het werk willen. Met zes korte portretten zijn zij te zien in ‘Struggle for a job’, een filmpje dat vertoond wordt op deze mini-conferentie. Welke belemmeringen ervaren zij in hun zoektocht naar werk? Waar lopen ze tegenaan? Op de conferentie gaat het ook over oplossingen en mogelijkheden. En over kansen op het vinden van de juiste weg naar werk.

Welkom en aanmelden
U bent van harte welkom!
Klik hier voor aanmelding via Facebook. Of kijk in de poster hoe u zich kunt aanmelden:

 

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden