Peppelweg voor Kika! Zaterdag 17 juni

13-06-2017

Kinderen Kankervrij, dat is waar Kika zich al jaren voor inzet. In aanloop naar de Run for Kika is er zaterdag 17 juni een sport- en speldag op en rond de Peppelweg. ‘We hopen op veel leuke acties’, vertelt Jurre Schaap, een van de initiatiefnemers. ’Kika is zo’n mooi goed doel, dat verdient veel aandacht.’

‘Dit is het derde jaar dat we met een grote groep meedoen met de Run for Kika. Met deze dag hopen we dat op een leuke en positieve manier aandacht te geven. Maar ook met de gedachte kinderen ervan bewust te maken dat er leeftijdgenoten zijn voor wie sporten niet vanzelfsprekend is, omdat ze heel ziek zijn.’ Kinderen uit de groepen vijf tot en met acht kunnen meedoen met een grote sponsorloop.

Aanmelden kan via www.sheepsheep.nl/peppelweg-voor-kika en via de Facebookpagina peppelweg-voor-kika. ‘Kinderen kunnen zich tot 17 juni inschrijven, maar hoe eerder hoe beter. Kinderen kunnen ook een eigen actie verzinnen, bijvoorbeeld lege flessen ophalen. Het maakt niet uit hoeveel geld ze ophalen. Iedereen krijgt een plek op het podium.’ Verder zijn er allerlei leuke activiteiten op het Rododendronplein en het Ganzerikplein en doen sportverenigingen uit de buurt mee. ‘We hopen veel geld te kunnen ophalen voor Kika.’

Deze dag wordt georganiseerd samen met DOCK.

Programma:

10.00 uur start van de Sponsorloop

10.30 uur start overige activiteiten;

er is een doorlopend programma met diverse activiteiten, demonstraties van de politie en de brandweer, Judo, line-dance.

12.00 uur op het Ganzerikplein staat Excelsior4all klaar voor een voetbal clinic!

Om 16.30 uur wordt het totaal bedrag van deze bedrag kenbaar gemaakt.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden