Prins Alexander Zomercampus 2017

22-06-2017

Net als in 2016 bieden DOCK en Buurtwerk weer een gevarieerd zomerprogramma. Van sportieve activiteiten als wandelen, fietsen, zeilen, klimmen of tafeltennissen tot een muziekavond, schildercursus of theemiddag.

Daarnaast worden er diverse workshops en voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd.

Prinsenpark; startplaats van de geschiedeniswandeling op 16 augustus 2017 (foto: René Hoeflaak)

U hoeft zich dus niet te vervelen in Prins Alexander deze zomer. Heeft u vragen, of wilt u de uitgebreide en kleurrijke flyer ontvangen neem dan gerust contact op met één van onze participatiemakelaars van ons DOCK team in Prins Alexander.

René Hoeflaak rhoeflaak@dock.nl 06-24952309

Max Bernard mbernard@dock.nl 06-38828289

Elmas Mihci: emihci@dock.nl 06 81151658

Else Geerds: egeerds@dock.nl 06-23546700

Of stuur een mail naar het mailadres van de Zomercampus: infoPA@dock.nl  

Wij wensen u een hele fijne zomer en hopen u te treffen bij één van de activiteiten.

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden