Projectzz Opgroeien

27-06-2017

“Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen.”

Wat kun je zelf doen om je buurt beter te maken? Het leven in de buurt stond centraal in deze projectzz ‘Opgroeien’ van DOCK. Jongens uit Tuindorp en de Molenwijk van tussen de 12 en 15 jaar hebben met elkaar gespard over verschillende onderwerpen, zoals hoe ga je met elkaar om in de buurt en met andere buurtbewoners, hoe ga je problemen uit de weg en hoe los je problemen op? Een mooie uitkomst is dat de jongeren deze dingen steeds beter kunnen.

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden