Thema bijeenkomst Senioren Veiligheid in Activiteiten Centrum Reel

19-06-2017

Dock organiseerde op 19 juni een informatiebijeenkomst over actuele oplichtingstrucs in samenwerking met Politie door basisteam Amsterdam Centrum Jordaan politie.
Dankzij deze bijeenkomst zijn de ouderen zich meer bewust van de risico’s met bankpasjes, zowel bij een onbekende aan de deur alsook bij pin-automaten op straat en pin-betalingen in winkels. Op hun beurt deelden de senioren hun ervaringen op dit gebeid met de politieagenten. Het is belangrijk om niet bang te zijn als er onverwacht wordt aangebeld, maar blijf alert. Bij bezorging van een pakket dat u niet verwacht of dat voor de buren bestemd is, betaal niet, weiger het pakket. meer informative zie: http://www.facebook.com/Claverhuis

  

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden