Voetbaltoernooi in Schiedam Oost

26-06-2017

Wegens groot success van vorig jaar organiseren wij in samenwerking met restaurant Tabor en het mbo Lentiz LIFE college weer een voetbaltoernooi waarbij het allemaal om gezelligheid, samen koken, elkaar ontmoeten en sportief genieten draait. Tijdens het toernooi is er gelegenheid voor de kleintjes om geschminkt te worden en ook zoeken wij de Panna King van de dag op het toernooi. Uiteraard sluiten wij af met een barbecue voor bewoners.

Dit alles is tot stand gekomen door een wijkinitiatief van jongeren, bewoners uit de wijk Oost en zeker niet te vergeten de ondernemer met hart voor de buurt van restaurant Tabor.

Kom jij ook langs op 2 juli? Je bent van harte welkom vanaf 11.30 uur. Rond 12.30 uur trappen we af!

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden