Zomercampus: wijkwandeling Oosterflank/Lage Land

28-06-2017

Als onderdeel van de Prins Alexander Zomercampus 2017 staat op 13 juli 2017 een Wijkwandeling door de wijken Oosterflank en het Lage Land op het programma. De wandeling begint in Huis van de Wijk Orient en eindigt met een bezoek aan de in aanbouw zijnde Netwerk Lounge van het Wijkbedrijf Lage Land in het restaurant van de Burcht.

Semiramistuin in Oosterflank (foto: René Hoeflaak)

Gids en DOCK medewerker Rene Hoeflaak neemt je mee langs bijzondere en opvallende plekken in de genoemde wijken. Zoals de Semiramistuin en de parken nabij de Bazelbuurt. Duur van de wandeling circa twee uur waarbij onderweg een aantal keer wordt gestopt. De wandeling is dus goed te doen voor de ouderen onder ons of mensen met een beperking.

Aanvang:  13 juli 10.00 uur Aanmelden bij Rene Hoeflaak 06-24952309 of infoPA@dock.nl. Kosten: geen. Vooraf verzamelen en kennismaking in de Orient, Kobehof 5,  onder het genot van een bakje koffie: rond 09.30 uur.

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden