Zondagmiddag 9 juli: feest voor iedereen van overal

30-06-2017

Het Haarlems Straatorkest is jarig en geeft een feestje: voor iedereen met muziek van overal! Op zondagmiddag 9 juli 2017, van 13:00 tot 16:00 uur, is het genieten geblazen in GVA Boerhaave op de Louis Pasteurstraat 9 in Haarlem. Het is een middag met muziek uit Nederland, Engeland en Syrië. Binnen en buiten. En natuurlijk is er van allerlei lekkers.

Bijzondere optredens
Wie het Haarlems Straatorkest kent weet dat zij er iets bijzonders van gaan maken. Natuurlijk geven zij een optreden. Het orkest heeft ook muzikale vrienden uitgenodigd om te komen spelen.
The Peace Artistes, uit Yorkshire, Groot Brittannië, is niet te missen. Met hun koperinstrumenten, saxofoons en percussie spelen zij het dak eraf. En met hun spectaculaire kleding maken zij toeschouwers vrolijk.
Wasim Arslan (& Sarsaria) vluchtte een jaar geleden uit Aleppo, Syrië. Hij speelt op 9 juli samen met Syrische en Nederlandse bandleden. Voor Wasim is muziek een taal die mensen van over de hele wereld verbindt.

Samen
Het Haarlems Straatorkest organiseert het feest samen met DOCK Haarlem en Hotel de Koepel. Wethouder Jur Botter opent het feest om 13:00 uur.
De toegang is gratis. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor de hapjes die door de vrijwilligers van de Wereldkeuken worden gemaakt.
De statushouders van GVA Boerhaave hopen vele Haarlemmers te ontmoeten.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden