DOCK heeft voorlopige gunning voor Rotterdamse wijkteams gekregen!

11-07-2017

Goed nieuws! DOCK heeft samen met partners CVD, Wmo Radar en onderaannemer Kwadraad de voorlopige gunning voor alle drie percelen van wijkteams volwassenen ontvangen met een score van 83%! De gunning heeft een looptijd van drie jaar, met de optie van twee keer, een jaar verlenging. Dit betekent dat DOCK samen met de andere partijen de komende drie jaar in alle wijkteams van Rotterdam sociaal werk aanbiedt.

Bent u nog niet bekend met de wijkteams en zou u daar graag meer over willen weten? Lees hier meer informatie.

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden