Nieuwe Sociale Kaart voor bewoners Kralingen/Crooswijk

20-07-2017

DOCK team Kralingen/Crooswijk heeft een praktisch boekje gemaakt om af te geven aan de bewoners die geselecteerd zijn voor het 75+ huisbezoek. Deze sociale kaart helpt bewoners de weg te vinden in de wijk.  Heel handig als er hulp gezocht moet worden. Alle mensen waar DOCK  de afgelopen maanden een huisbezoek heeft afgelegd ontvangen dit praktische sociale kaart boekje. Tot december gaat DOCK nog  500 bewoners bezoeken.

Bekijk hier het boekje

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden