Repareerlokaal in Huizen van de Wijk Arcadia en Schiehoven

03-07-2017

Aanstaande donderdag en vrijdag zijn de Kluskanjers weer in de huis met het Repareerlokaal, voor reparatie van uw kleine huishoudelijke apparaten. Ook in snelle reparaties van bijvoorbeeld fietsen of rollators zien zij wel gaten… Dus kom langs, vanaf 11:00 uur!

Donderdag 6 juli in het Huis van de Wijk Arcadia/ Apollostraat 207 – 213 in 110 – morgen.
Vrijdag 7 juli Huis van de Wijk Schiehoven/ Hamakerstraat 77/ Schiebroek.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden