Stopmotion Max de Draak

18-07-2017

Elk kind heeft talent maar niet elk kind weet waarin! Daarom biedt DOCK tal van leuke, inspirerende en leerzame naschoolse activiteiten op het gebied van Kunst & Cultuur, Sport & Gezondheid, Natuur & Techniek, Communicatie & Media, Beroepsoriëntatie & Burgerschap. De naschoolse activiteiten van DOCK zijn ontwikkeld voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool, aangepast aan leeftd en niveau.

DOCK, Dr. Rijk Kramerschool, Stopmotion Animatie vakkracht Maaike boorsma en de kinderen van groep 3,4 en 5 hebben afgelopen periode keihard gewerkt aan een eigen stopmotion video. Na 15 intensieve lessen, afgesloten met een presentatie voor ouders en belanghebbenden, is onderstaande video ontwikkeld.

Benieuwd naar het aanbod van de naschoolse activiteiten? Bezoek de website voor het overzicht.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden