Vrijwilligerswerk in de buurt, Amsterdam Centrum West

06-07-2017
 
‘De deelnemers van Vrijwilligerswerk in de Buurt, on Tour, zijn hartelijk ontvangen door Dock in het Claverhuis. Onder het genot van een kopje koffie, thee en wat lekkers en een enthousiaste en informatieve presentatie van Dock, hebben de deelnemers een goed beeld gekregen van wat er allemaal mogelijk is als vrijwilliger in het Claverhuis of binnen Dock. De deelnemers hebben de Vrijwilligerswerk in de Buurt, on Tour in de evaluatie gescoord met een 9,2!
meer informative: www.facebook.com/Claverhuis

  

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden