WK Pootjebaden 2017

03-07-2017

Een groep senioren uit Amsterdam-Noord is al weken aan het trainen voor de wereldrecordpoging pootjebaden die woensdag 19 juli plaatsvindt in Tuindorp Oostzaan. Het wordt een groot feest waarbij zoveel mogelijk mensen een bijdrage leveren aan deze recordpoging. Er zal ook een rommelmarkt zijn, een optreden door het Harmoniecorps Tuindorp, kinderactiviteiten en er worden heerlijke tosti’s gebakken. Dit alles om de Hersentichting te steunen. Luister hier het interview op radio 3FM!

Record verbreken
Christina Grooteveld, oud-deelneemster van de Regenboog Groep is de drijvende kracht achter het WK Pootjebaden in Amsterdam Noord. Vorig jaar mobiliseerde 73 tachtigplussers naar Texel voor het WK Pootjebaden. Zingend in de bus en weer terug. Dit jaar heeft Christina ervoor gezorgd dat het WK pootjebaden in Amsterdam Noord plaatsvindt. Ze hoopt met dit spetterende event het wereldrecord te verbreken en jij kan daar bij zijn, dus kom langs!

Het programma

  • 11.00 Start rommelmarkt met spullen & diverse lekkernijen
  • 14:30 Opening door acteur en oud-Tuidorper Peter Faber en Erna Berends, lid dagelijks bestuur Gemeenste Amsterdam Noord
  • 15:00 Workshops, optredens en spelletjes
  • 17:00 Recordpoging met Ron en Ron
  • 19:00 Afsluiting muziekvereniging Harmoniecorps Tuindorp

Wanneer
Woensdag 19 juli, 11.00-19.00, de recordpoging vindt plaats om 17.00

Waar
Pierenbad Tuindorp Oostzaan, Plejadenplein 34, 1033 VL Amsterdam

Meer weten over het WK pootjebaden? Bel met het Huis van de Wijk de Evenaar 020 238 2973 of stuur een e-mail naar Maria Dienaar, mdienaar@dock.nl.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden