Zomercampus: extra boottocht over de Rotte

31-07-2017

De DOCK/Buurtwerk zomercampus 2017 boottocht over de Rotte met sleepboot de Raaf  van donderdag jl. was wederom een succes.

In verband met grote belangstelling hebben we nog twee nieuwe data ingepland:
28 augustus en 6 september. Beide data van 14:00 tot 15:00 uur.
Aanmelden via infoPA@dock.nl of Rene Hoeflaak 06-24952309.

Uitzicht over de Rotte vanaf sleepboot de Raaf (foto: René Hoeflaak)

De RAAF

De rondvaarten met de RAAF worden voor het 17e jaar onderhouden door schipper Han Kuipers, eigenaar van het scheepje. De sleepboot werd eind vorige eeuw gerestaureerd en ge-her motoriseerd. De RAAF is een varend monument (nr. 518. Klasse A2 Federatie Varend Erfgoed Nederland FVEN voorheen FONV) en startte in 2000 in samenwerking met de Kinderboerderij de Blijde Wei betaalbare rondvaarten, zonder consumptieverplichtingen.

Boottocht met sleepboot Raaf (foto: Max Bernard)

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden