Banne Bruist HipHopSchool #1

03-08-2017

De eerste HipHopSchool heeft plaatsgevonden. Waar de bijeenkomst bestaande uit een college en een jamsessie eigenlijk twee uur zou duren, zijn we vier uur bezig geweest. De sfeer voelde als thuis en elkaars passie werd gedeeld. Er werd met respect omgegaan met de ruimte, de deelnemers, de muziek en de jongerenwerkers. De waardering vanuit de groep was groot en dat zorgt voor een 4 uur lang geconcentreerde avond met een continue glimlach en waardering voor elkaar.

knuffels
De groep wist direct een fijne sfeer neer te zetten door een twee uur lang durende jamsessie te starten, nummers aan elkaar te presenteren en wisten daarna zelfs nog steeds geconcentreerd de workshop/college van Adje te volgen en hier de juiste vragen te stellen. Ook de uitgenodigde artiest zelf was erg over de avond te spreken en wil heel graag nog een keer langskomen. Zelfs een hele dag zodat hij ieder op zijn of haar kwaliteiten kan gaan coachen. “Dan zijn jullie me wel heel wat knuffels verschuldigd”, zei hij met een knipoog.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden