Banne Bruist HipHopSchool #2

10-08-2017

De tweede HiphopSchool vond op dinsdag 8 augustus wederom plaats in de Valk. De jongeren kregen deze week een college van artiest ‘APPA’. Rachid El Ghazaoui, die onder de artiesten naam ‘Appa’ muziek maakt, heeft de jongeren alle tools meegegeven voor een goede stage performance. Kleine tips en tricks werden besproken en alle mogelijke vragen kwamen langs.
Op Banne Bruist is Appa ook aanwezig en zal alle jongeren supporten. Hij geeft ook aan, dat wanneer er voor die tijd nog vragen zijn, ze altijd even langs kunnen komen. Hij zal ze, waar nodig, nog wat aanvullende trucjes en tips geven.

Volgende week is er wederom een college. Dit maal van Ton van de Werff, wat voornamelijk over de management kant zal gaan.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden